Бизнес центрове

БИЗНЕС, ТЪРГОВСКИ И ЛОГИСТИЧНИ КОМПЛЕКСИ

Управление на бизнес, търговски и логистични комплекси

Ние инвестираме в строителството и управлението на бизнес, търговски и логистични комплекси в София и региона. Сътрудничим си с водещо проектантско бюро от Германия като гарантираме високо качество на строителството и максимално удобство при експлоатация на комплексите.

Имаме собствени отдели за наеми и продажби, както и за Property/Facility Management на комплексите. По този начин максимално бързо и точно задоволяваме нуждите и желанията на клиентите ни.

Всички наши оферти за наем и продажба са коректно зададени на база реална квадратура и не предполагат допълнителни такси и комисионни. Цените ни са адекватни на пазара и предполагат добър продукт на изгодна цена.

МЕЖДУ ТРАКИЯ И ХЕМУС

Логистичен център СТАД

Логистичен център СТАД е модерен комплекс от складови, офис и търговски площи. Намира се на първа линия на Околовръстен път София, в района на Казичене. Разположен е на стратегическо място – между автомагистралите Хемус и Тракия, и в близост до летище София.

Логистичен център СТАД предлага конвенционален и климатизиран високостелажен склад под наем, бизнес сграда и изцяло изградена инфраструктура, включваща изпълнен локал за директен достъп от Околовръстен път София, обособени зони за паркиране, тревни площи, собствен трафопост, активна пречиствателна станция и подземен резервоар за сплинклерна пожарогасителна инсталация.

Запознайте се подробно с изгодните условия за наем на офиси и складова площ под един покрив на Логистичен център СТАД.

НА 8 МИНУТИ ОТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Бизнес център СТАД

Бизнес Център СТАД е разположен на изключително комуникативно място – на бул. „Царица Йоанна” срещу ДОМКО. Много добро разположение между два булеварда, в непосредствена близост до спирка на метро и на 8 минути от идеалния център.

Центърът предлага на своите наематели централна климатизация, 24 часова охрана, видео наблюдение, чистачка, асансьор, собствен паркинг. На партера на сградата се намира банков салон на Пощенска банка и магазин. В Бизнес център СТАД се помещава и луксозен СПА и козметичен център с кафене.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, ако имате въпроси или желаете да обсъдим бъдещо сътрудничество.

Контакти:

Телефони: 0888-39-81-49, 0888-71-40-30

Email: vhristov@stad.bg, hbliznakov@stad.bg

Пишете ни

Съгласен съм моите лични данни да бъдат съхранявани и обработвани от СТАД - БЛИЗНАКОВ ЕООД за целите на осъществяването на кореспонденция относно запитването ми, както и с условията на сайта.