Дейности

Строителни материали

Фирма СТАД е с дългогодишен опит в търговията със строителни материали, черни метали и арматурни заготовки. Предлагаме пълната гама строителни материали и метали – тухли, керемиди, топлоизолации, хидроизолации,метали, арматурни заготовки, сухи смеси, ламиниран шперплат, OSB, гипскартон, електро, ВиК, бои и железария.

Оградни мрежи и пана

Производител сме на PVC и поцинковани оградни мрежи и пана, предназначени за индустриални парцели, пътища, магистрали, дворове, селскостопански ферми, спортни комплекси, масиви с насаждения, паркове и др. Перфектна изработка, доставка и монтаж на оградни мрежи – на конкурентни цени.

Арматурни заготовки и метали

Всички видове арматурно желязо и пръти. Изработваме арматурна заготовка по най-високи стандарти. Разполагаме с цех, снабден с най-модерната техника за преработка на арматурно желязо.

Транспорт и спедиция

Имаме създадена отлична инфраструктура с офиси и складове в София и Дупница и с многобройни бизнес партньори, както в България, така и в цяла Европа. Разполагаме със 70 собствени 40-тонни автомобила, от които всички са пригодени за превоз на опасни товари според ADR. Предлагаме пълна гама транспортни услуги.

Складове и логистика

“СТАД” има създадена отлична инфраструктура, с офиси и складове в София и Дупница и с многобройни бизнес партньори, както в България, така и в цяла Европа. Фирмата си сътрудничи пряко с множество Европейски транспортно-спедиторски компании, което позволява да покрием разнообразните нужди от транспорт на нашите клиенти.

бизнес И търговски комплекси

Ние инвестираме в строителството и управлението на бизнес, търговски и логистични комплекси в София и региона. Сътрудничим си с водещо проектантско бюро от Германия като гарантираме високо качество на строителството и максимално удобство при експлоатация на комплексите.

Производство на торбички и опаковки

Отлично решение при нисък бюджет – екологични, с изключителна жилавост и здравина. Идеалното решение за Вашите рекламни материали, бизнес подаръци или документи. Крафтовите хартиени торбички са подсилени в областта на дъното и дръжките ,имат богато разнообразие от хартии , печатни процеси и цветни захвати.

Свържете с нас

Свържете с нас ако имате въпроси или желаете да обсъдим бъдещо сътрудничество.