Оградна мрежа, оградни пана и габиони

Производител сме на PVC и поцинковани оградни мрежи, оградни пана и габиони

ЗаваренА ограднА мрежА

Разгледайте нашите оградни мрежи и поръчайте лесно и удобно онлайн.

Производител на заварена оградна мрежа

Заварената оградна мрежа на рула/ролки е отлично решение за ограждане. Тази мрежа е много подходяща за ограждане на частни дворове, спортни площадки, паркинги, стопанства и много други. Най-добрият вариант по отношение „цена-качество“, тази оградна мрежа изглежда стилно и стои добре опъната на всички височини, а същевременно е на много добра цена. В едно с това е изключително здрава на напън, огъване и устойчива на опити за пробив.

Заварената оградна мрежа може да бъде от поцинкована тел или с полиестерно покритие. Стандартните предлагани височини са 1,0м, 1,50м, 1,80м, 2,00м. Можем да произведем оградна мрежа и с различна от тези височини кратна на 0,50м. Дебелините на телта варират от 1,8мм до 2,4мм. Мрежата от поцинкована тел е със стандартни отвори 50х50мм, 100х50мм и 150х75мм. Оградната мрежа с ПВЦ покритие е със стандартен отвор 100х60 и 100х75.

Плетени оградни мрежи

Производител на плетена оградна мрежа

Плетена оградна мрежа – много добро решение, ако се търси съотношението ниска цена/добро качество. Подходяща също и за изграждане на временни ограждения на строителни обекти. Плетената оградна мрежа е най-популярната мрежа за ограждане на частни дворове. Може да се използва и в стопански дворове. Този тип оградна мрежа е със стандартни височини от 1,50м, 1,80м, 2,00 м. и отвори 50х50мм, 70х70 мм.

Оградни пана и аксесоари

Разгледайте нашите оградни пана и поръчайте лесно и удобно онлайн.

Производител на оградни пана

Оградните пана са най-предпочитаните системи за ограждане, с елегантна визия и изключителна стабилност. Подходящи за ограждане на частни дворове и стопанства, спортни площадки, паркинги, производствени цехове, складови бази, вилни селища, жилищни комплекси и много други. Стандартно оградните пана се предлагат на ширина 2,50м при височини 1,50м и 2,00м. Дебелината на телта е 4мм. и се предлагат поцинковани и с полиестерно покритие, което е стандартно в зелен цвят, но ние можем да предложим и друг по RAL. Предлагаме качествена изработка, доставка и монтаж на оградни пана. Имаме възможност да изработим оградно пано с размер по Ваша поръчка, както на самото пано, така и на отворите.

ГАБИОНИ

Производител на габиони

Системата от електро-заварени габиони намира все по-широко приложение в изграждането на огради, защитни стени, архитектурни цели в градска зона, укрепване на склонове и свлачища, укрепване на брегове, укрепване на диги и защита от наводнения, укрепване на реки и канали, употреба в пътното строителство. Габионите представляват модули с правоъгълна форма и различни размери. Доставят се в плосък вид на отделни пана, като отделните пана се свързват едно с друго посредством пружини, които се навиват. Запълват се на място с речен или кариерен камък с подходяща фракция, съобразена с растера на мрежата.

Габионите могат да са произвеждат с дебелина на телта от Ф3.00 мм до Ф6,00 мм, размера на карето до 200 х 200мм., максимална дължина, ширина и височина 2500мм.

Аксесоари за оградни мрежи и пана

Предлагаме всички нужни аксесоари за монтажа на Вашата оградна мрежа. Оградни колове – поцинковани или с полиестерно покритие. Изработени от кух квадратен метален профил 50х50 или от тръба Ф48, коловете са снабдени с планка за монтаж върху бетонов цокъл посредством анкерни болтове. За да се предотврати проникване на вода в коловете и тяхната корозия, както и за завършен естетически вид предлагаме тапи за тях. За прикачване на Вашата мрежа или пано за коловете, предлагаме скоби за хващане с винт.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, ако имате въпроси или желаете да обсъдим бъдещо сътрудничество.

Контакти
Христо Тодоров
/търговски представител/
ogradi@stad.bg
0882 697 613

Кристина Иванова
/търговски представител/
ogradi@stad.bg
0889 464 643

Онлайн магазин: http://shop.stad.bg

Пишете ни

Съгласен съм моите лични данни да бъдат съхранявани и обработвани от СТАД - БЛИЗНАКОВ ЕООД за целите на осъществяването на кореспонденция относно запитването ми, както и с условията на сайта.

Отзиви на потребители, поръчали този продукт
product image
Отзиви
1star1star1star1star1star
Средна оценка
4.5 based on 26 votes
Производител
STAD
Име на продукт/и:
Оградна мрежа, оградни пана