Производител на оградни системи

Производител на оградна мрежа и оградни пана

Фирма „СТАД“ е производител на оградни системи, като в допълнение предлагаме и всички нужни аксесоари за техния монтаж. Разполагаме с модерна база с високопроизводствени машини, можем да произведем мрежи и пана с различни карета (отвор), дебелина на телта, височина и дължина.

Имаме над 15 000 кв.м производствена база в гр.Дупница и 18 000 кв.м складови площи в гр.Дупница и гр.София. Приемането, изпълнението и доставката на Вашите поръчки е в сигурни ръце, а коректното им изпълнение ще задоволи и най-малкият Ви каприз.

Пишете ни

Съгласен съм моите лични данни да бъдат съхранявани и обработвани от СТАД - БЛИЗНАКОВ ЕООД за целите на осъществяването на кореспонденция относно запитването ми, както и с условията на сайта.

Можем да предложим перфектна изработка, доставка и монтаж на електрозаварена оградна мрежа, предназначена за индустриални парцели, пътища, магистрали, дворове, селскостопански ферми, спортни комплекси, масиви с насаждения, паркове и др.

Приоритет за нас е да предлагаме, както на Българския пазар така и в Западна Европа висококачествени продукти, отговарящи на европейските стандарти с много конкурентни и гъвкави условия.

Пълна гама транспортни услуги

Предвид наличната ни транспортна и логистична база смятаме, можем да предложим много добри условия и цени за доставка в и извън България при интерес от Ваша страна.

stad-logic-park

Свържете се с нас

Свържете се с нас, ако имате въпроси или желаете да обсъдим бъдещо сътрудничество.
Контакти