Транспорт, спедиция и логистика

ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ

Регулярен транспорт на цели и групажни пратки

През 1999 година “СТАД” ЕООД обособи свое самостоятелно звено, занимаващо се изключително с регулярен транспорт на цели и групажни пратки по дестинации от България до Германия, Италия, Белелюкс, Полша, Австрия и всички точки на Европа и обратно, а също така и вътрешен транспорт в страната. Създаденият година по-късно специализиран отдел за международна и вътрешна спедиция, затваря кръга на предоставяните от нас транспортни услуги, като го прави практически всеобхватен.

 

stad-logic-park

ЛОГИСТИКА И СКЛАДИРАНЕ

Офиси и складове под наем в цялата страна

Имаме създадена отлична инфраструктура, с офиси и складове под наем в София и Дупница и с многобройни бизнес партньори, както в България, така и в цяла Европа. Фирмата си сътрудничи пряко с множество европейски транспортно-спедиторски компании, което позволява да покрием разнообразните нужди от транспорт на нашите клиенти по всяко време и да реагираме в изключително кратки срокове при конкретни нужди за товарене, разтоварване, доставка или друго, свързано с превоза на стока от една точка на Европа до друга. Запознайте се с изгодните условия за наем на офиси и складова площ под един покрив на Логистичен център СТАД.

АВТОПАРК

Разполагаме със собствен автопарк

Разполагаме със 70 собствени 40-тонни автомобила (бордови прицепи и хенгери), от които всички са пригодени за превоз на опасни товари според изискванията на конвецията ADR. Камионите ни са снабдени с всички необходими разрешителни и лицензи за извършване на международни превози на товари (ТИР). Сигурността на Вашите товари, по време на транспорта им с нашите камиони ще бъде допълнително гарантирана от нашата CMR застраховка на товара, с която разполага всеки един от автомобилите ни. Покритието за един камион възлиза на 300 000 евро.

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

“СТАД” е лоялен бизнес партньор, професионалист в областта на транспорта, който може да Ви предложи едно здравословно и успешно сътрудничество в дългосрочен аспект.

Сътрудничество, което за нас ще бъде удоволствие!

Предлагаме пълна гама транспортни услуги

  • Съвременни автомобили (ЕВРО 4 и ЕВРО 5 от марките Mercedes иMAN), в отлично техническо състояние
  • Разнообразни ремаркета и полуремаркета на въздух, с размери и обем, пригодени да покриват всякакви нужди от транспортиране на различни типове товари
  • Опитни и всеотдайни спедитори с перфектни английски, немски, италиански, полски, руски, сърбо-хърватски и работни познания по други езици
  • Високо професионални шофьори с дългогодишен опит в международния транспорт
  • Изпълнение на поръчките за транспорт в установените срокове
  • Конкурентни цени
  • Коректност
  • Дългосрочно сътрудничество
  • Неутралитет към Вашите контрагенти

Работим с TimoCom ID: 016248.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, ако имате въпроси или желаете да обсъдим бъдещо сътрудничество.

 

Транспорт, спедиция

Телефон: 0888-71-40-30

Имейл: hbliznakov@stad.bg

Логистика

Телефон: 0888-39-81-49

Имейл: vhristov@stad.bg

Пишете ни

Съгласен съм моите лични данни да бъдат съхранявани и обработвани от СТАД - БЛИЗНАКОВ ЕООД за целите на осъществяването на кореспонденция относно запитването ми, както и с условията на сайта.